Pala konačna odluka: utakmice Premier lige odgađaju se zbog smrti kraljice Elizabete II.

Nakon što su mnogi sportski, zabavni i društveni događaji u Ujedinjenom Kaljevstvu ovog vikenda odgođeni zbog smrti kraljice Elizabete II., na isti potez se odlučila i Premier liga. “Na jutrošnjem sastanku, klubovi Premier lige odali su počast Njezinom Veličanstvu kraljici Elizabeti II. U čast njeno…

Главная страница » Pala konačna odluka: utakmice Premier lige odgađaju se zbog smrti kraljice Elizabete II.

Nakon što su mnogi sportski, zabavni i društveni događaji u Ujedinjenom Kaljevstvu ovog vikenda odgođeni zbog smrti kraljice Elizabete II., na isti potez se odlučila i Premier liga.

“Na jutrošnjem sastanku, klubovi Premier lige odali su počast Njezinom Veličanstvu kraljici Elizabeti II. U čast njenom nevjerojatnom životu i doprinosu naciji i u znak poštovanja, utakmice Premier lige koje su se trebale odigrati ovog vikenda bit će odgođene, kao i ona koja se trebala odigrati u ponedjeljak navečer. Daljnje vijesti koje se tiču utakmica Premier lige tijekom razdoblja žalosti bit će pravovremeno objavljene”, stoji u priopćenju elitnog razreda engleskog nogometa.  

Na isti potez se odlučio i EFL, pod čijom ingerencijom se igraju 2., 3. i 4. engleska liga.

Inače, britanska vlada dala je dopuštenje da se događaji održavaju po planu tijekom razdoblja žalosti te prepustila organizatorima odluku hoće li ih ipak odgoditi.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.