Paul Pogba iznio šokantne optužbe: Prijetili su mi puškama i tražili 13 milijuna eura od mene, a sve je organizirao moj brat

Teška situacija odvija se u obitelji Pogba, a u središtu cijele priče je slavni nogometaš Paul. Veznjak Juventusa i francuske nogometne reprezentacije otkrio je navodno francuskim vlastima priču o zavjeri i pokušaju ucjene. Nemili se događaj navodno dogodio u ožujku ove godine u Parizu kada su ga dv…

Главная страница » Paul Pogba iznio šokantne optužbe: Prijetili su mi puškama i tražili 13 milijuna eura od mene, a sve je organizirao moj brat

Teška situacija odvija se u obitelji Pogba, a u središtu cijele priče je slavni nogometaš Paul. Veznjak Juventusa i francuske nogometne reprezentacije otkrio je navodno francuskim vlastima priču o zavjeri i pokušaju ucjene. Nemili se događaj navodno dogodio u ožujku ove godine u Parizu kada su ga dvojica muškaraca pod prijetnjom pušaka odvela u jedan stan i pokušala od njega iznuditi 13 milijuna eura, pišu Sportske novosti.

Pogba tvrdi da je oružani dvojac koja mu je prijetio angažirao njegov vlastiti brat Mathias u suradnji s njegovim prijateljima. Tražili su novac za usluge ‘zaštite‘ u periodu od 13 godina.

Pariška policija potvrdila je kako je pokrenuta istraga.

Ovakvi skandalozni detalji dolaze dan nakon što je Paulov brat Mathias na društvenim mrežama objavio bizaran video u kojem prijeti da će otkriti ‘eksplozivne informacije‘ o slavnom nogometašu.

“Francuska, talijanska, engleska i španjolska javnost zaslužuju znati određene stvari. Zapravo, cijeli svijet, uključujući fanove mog brata, Francuske, Juventusa i njegove sponzore. Moraju imati informacije i nakon toga odlučiti zaslužuje li on poštovanje i ljubav od navijača, te zaslužuje li igrati za Juventus i biti u reprezentaciji Francuske za Svjetsko prvenstvo”, rekao je Mathias Pogba.

Nakon što se Paul Pogba obratio policiji njegov brat Mathias ponovno se oglasio.

“Paul, zaista si me želio potpuno ušutkati i lažima me poslati u zatvor. Moja verzija događaja je prava istina”, rekao je Mathias Pogba, inače i sam nogometaš, trenutno bez kluba, koji je karijeru proveo uglavnom po niželigaškim momčadima u Engleskoj, Francuskoj i Španjolskoj.

Ostaje za vidjeti kako će se cijeli slučaj rasplesti, na potezu je policija…

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.