Pele: Prijatelji, u bolnici sam. Hvala Kataru na posveti

PELE je završio u bolnici u Sao Paolu zbog oteklina po cijelom tijelu.

Главная страница » Pele: Prijatelji, u bolnici sam. Hvala Kataru na posveti

LEGENDARNI brazilski nogometaš Pele javio se iz bolnice u Sao Paolu u koju je doveden nakon što je zadobio otekline po cijelom tijelu. “Prijatelji, u bolnici sam u mjesečnom posjetu. Lijepo je primiti pozitivne poruke koje mi šaljete. Hvala Kataru na ovoj posveti i svima koji šalju pozitivne vibracije”, stoji na službenom Peleovom Instagram profilu uz fotografiju katarskih zgrada na kojima je poruka: “Brz oporavak.”

Podsjetimo, brazilski ESPN objavio je da je 82-godišnji Pele nenajavljen došao u bolnicu te je odmah primljen, a liječnici su navodno utvrdili generalno nateknuće, vodu u plućima, pa čak i zatajenje srca. U bolnicu je stigao u rastrojenom stanju. Peleu je u rujnu prošle godine odstranjen tumor na debelom crijevu, ali su tumori utvrđeni u drugim dijelovima tijela te navodno uopće ne reagiraju na lijekove. Podvrgnut je detaljnim pregledima nakon kojih će se odlučiti o daljnjem liječenju.

Njegovo generalno stanje je znatno oslabljeno, a ESPN je objavio da, kada je u takvom stanju, Pele ne može samostalno jesti. Ove informacije brazilskog ESPN-a Peleova supruga i agent nisu komentirali, ali se oglasila njegova kći Kely Nascimento.

“Jako puno buke se diglo oko toga što je moj otac opet u bolnici. Dobio je malo natečenje pa je završio na kontrolama, a dobit će i novu terapiju. Sve je u redu, nema nikakve krize niti se očekuje dodatno pogoršanje”, napisala je Peleova kći na Instagramu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.