Penal kakav sigurno niste nikada vidjeli: što je vratar htio točno napraviti vjerojatno niti on sam ne može objasniti

Snimka nesvakidašnjeg brutalnog prekršaja s nogometnih terena napravljenog u Etiopiji je obišla cijeli svijet. Razlog zašto je ovaj video postao viralan je kung fu potez kojim je golman pokosio protivničkog napadača. Nakon jednog ubačaja vratar je uspio doći do lopte, ali je nespretno reagirao i odb…

Главная страница » Penal kakav sigurno niste nikada vidjeli: što je vratar htio točno napraviti vjerojatno niti on sam ne može objasniti

Snimka nesvakidašnjeg brutalnog prekršaja s nogometnih terena napravljenog u Etiopiji je obišla cijeli svijet. Razlog zašto je ovaj video postao viralan je kung fu potez kojim je golman pokosio protivničkog napadača.

Nakon jednog ubačaja vratar je uspio doći do lopte, ali je nespretno reagirao i odbio ju prema protivničkom napadaču koji je vidio svoju šansu da loptu zakuca u mrežu. U želji da ispravi svoju grešku, golman se zaletio po loptu, uzeo ju i napravio salto, prenose Sportske novosti.

Njegov bi potez možda bio i atraktivan da mu kopačka nije završila u prsima nesretnog napadača kojem je nakon toga morala biti ukazana pomoć. Naravno, za ovaj kung fu potez je protivnička ekipa dobila penal. Kako je izgledao prekršaj o kojem se priča, pogledajte u videu ispod teksta.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.