Perišić dobiva novog trenera Conte još nije potpisao novi ugovor, u klubu već razmišljaju o zamjeni

Sve je višemedijskih glasina koje najavljuju mogući odlazak Antonia Contea s pozicije menadžera Tottenhama na kraju sezone. Talijanski stručnjak ima ugovor sa Spursima do kraja sezone, zasad ga nije produljio, a lako je moguće da se to ni neće dogoditi. Klub bi mu trebao pružiti dosta jake argumente…

Главная страница » Perišić dobiva novog trenera Conte još nije potpisao novi ugovor, u klubu već razmišljaju o zamjeni

Sve je višemedijskih glasina koje najavljuju mogući odlazak Antonia Contea s pozicije menadžera Tottenhama na kraju sezone.

Talijanski stručnjak ima ugovor sa Spursima do kraja sezone, zasad ga nije produljio, a lako je moguće da se to ni neće dogoditi.

Klub bi mu trebao pružiti dosta jake argumente za nastavak suradnje, jer Conte je na glasu kao iznimno zahtjevan trener, prenose Sportske novosti.

Ne uspije li zadržati Talijana, Tottenhamov gazda Daniel Levy ima nekoliko opcija za njegovog nasljednika. Prema pisanju Daily Maila, na radaru Spursa je trener Eintrachta iz Frankfurta, austrijski stručnjak Oliver Glasner.

Osim njega, navodno je zanimljiv i Steve Cooper, aktualni menadžer premierligaša Nottingham Foresta.

Bez izgleda nije ni Mauricio Pochettino, bivši menadžer Spursa koji je bez angažmana nakon što je prošlog ljeta napustio Paris Saint-Germain.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.