Pjanić o bivšem treneru u Barceloni: Radili smo bez taktike, bez ideje

PJANIĆ je u Barcelonu stigao prije dvije godine u razmjeni za Arthura Mela, koja nijednom klubu nije donijela ništa dobro.

Главная страница » Pjanić o bivšem treneru u Barceloni: Radili smo bez taktike, bez ideje

KAPETAN reprezentacije Bosne i Hercegovine Miralem Pjanić otišao je ovog ljeta iz Barcelone te se u besplatnom transferu pridružio momčadi Sharjah, koja se natječe u prvenstvu Ujedinjenih Arapskih Emirata. Pjanić je tamo progovorio o svoje dvije godine u Barceloni, a posebno je kritizirao svog nekadašnjeg trenera Ronalda Koemana. 

“Bio sam vrlo iznenađen kad sam vidio Koemanove treninge u Barceloni. Nije tu bilo nimalo intenziteta. Treninzi su bili kratki, bez intenziteta, bez taktike i bez ideje”, rekao je Pjanić na konferenciji za medije svog novog kluba. Pjanić je u Barcelonu stigao prije dvije godine u razmjeni za Arthura Mela, koja nijednom klubu nije donijela ništa dobro.

Melo je brzo ispao iz planova Juventusa, a Pjanić se nije uklopio u Barcelonu. Također, Ronald Koeman je na klupi Barcelone izdržao tek godinu dana, nakon čega je dobio otkaz zbog loših rezultata. Trenutno ne vodi nikoga.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.