Plaćen je 90 milijuna eura, ‘osvojio‘ je samo crveni karton ili skrivio jedanaesterac, a želi ga veliki konkurent !?

Kapetan Manchester Uniteda i engleski reprezentativac Harry Maguire na meti je Chelseaja. Londončani razmatraju po tvrdnjama pojedinih otočkih medija mogućnost iznenađujućeg transfera u koji bi mogao biti uključen i Christian Pulišić, no pitanje je hoće li na Old Traffordu biti zainteresirani za dol…

Главная страница » Plaćen je 90 milijuna eura, ‘osvojio‘ je samo crveni karton ili skrivio jedanaesterac, a želi ga veliki konkurent !?

Kapetan Manchester Uniteda i engleski reprezentativac Harry Maguire na meti je Chelseaja. Londončani razmatraju po tvrdnjama pojedinih otočkih medija mogućnost iznenađujućeg transfera u koji bi mogao biti uključen i Christian Pulišić, no pitanje je hoće li na Old Traffordu biti zainteresirani za dolazak američkog napadača koji je trenutno na Stamford Bridgeu prilično daleko od naslovnih uloga.

Karijera Harryja Maguirea od početka njegovog probijanja preko akademije Sheffield Uniteda bila je popraćena popriličnim sumnjama, no Maguire je preko Hulla i Leicestera 2019. stigao u Manchester United i postao u to vrijeme najskuplji obrambeni igrač na svijetu u transferu vrijednom 90 milijuna funti. No, umjesto vrhunskih predstava u dresu Crvenih vragova Maguire je vrlo često predmet ismijavanja i ponižavanja, a u konačnici i prijetnji smrću s kojima je u prošloj sezoni bio suočen 29-godišnji engleski reprezentativac, pišu Sportske novosti.

– Nitko mi ne mora govoriti da nisam bio na razini kvalitete koja se od mene očekuje, ali ja sam jedini igrač Manchester Uniteda kojem su navijači prijetili bombama – znao je kazati razočarani Maguire koji je postao i predmet ismijavanja na društvenim mrežama.

Posljednja u nizu je usporedba s braničem Livorpoola Andyjem Robertsonom. Robertson i Maguire bili su suigrači u Hullu. Robertson je koštao Liverpool 8 milijuna funti, a potom s Redsima osvojio sve što se može osvojiti. Maguire je koštao Manchester United 90 milijuna eura, a za sada je “osvojio” samo – crveni karton ili bio kriv za jedanaesterac.

No sve navedeno očito uopće ne smeta Chelseaju koji u Maguireu vide još jedno vrhunsko pojačanje u obrambenom dijelu londonske momčadi. Ipak kako medalja uvijek ima dvije strane vrijedi istaknuti da je taj isti Maguire bio jedan od najboljih igrača Engleske na putu do finala europskog prvenstva. Očito da reprezentativno okruženje puno više odgovara stasitom i osporavanom stoperu, a u sljedećih desetak dana bit će poznato koliko je realno da Maguire Manchester zamjeni – Londonom.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.