Ples milijuna: LeBron James još dvije godine u Lakersima

Košarkaška superzvijezda LeBron James (37) dogovorio je produžetak ugovora s Los Angeles Lakersima za još dvije godine vrijedan 97.1 milijuna dolara, objavili su američki mediji. James, koji bi tijekom sljedeće sezone trebao preskočiti Kareema Abdul-Jabbara na vrhu ljestvice strijelaca NBA lige svih…

Главная страница » Ples milijuna: LeBron James još dvije godine u Lakersima

Košarkaška superzvijezda LeBron James (37) dogovorio je produžetak ugovora s Los Angeles Lakersima za još dvije godine vrijedan 97.1 milijuna dolara, objavili su američki mediji.

James, koji bi tijekom sljedeće sezone trebao preskočiti Kareema Abdul-Jabbara na vrhu ljestvice strijelaca NBA lige svih vremena, ovim produženjem postaje najplaćeniji košarkaš svih vremena, samo od ugovora tijekom karijere zaradio je 552 milijuna dolara. Kada mu se pridodaju i zarade od reklama, James je premašio zaradu od milijarde dolara čime je postao prvi aktivni igrač koji je dostigao tu cifru.

James je imao važeći ugovor s Lakersima do ljeta sljedeće godine, a prema tom starom ugovoru u novoj je sezoni trebao zarađivati 44.5 milijuna dolara.

Tijekom dosadašnje karijere James je osvojio četiri naslova prvaka, a četiri je puta proglašavan i najkorisnijim igračem sezone (MVP).

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.