Pobjeda Djurgardena, poraz Kizilžara

Suparnik Rijeke u 2. pretkolu Konferencijske lige Djurgarden u detbiju je 15. kola švedskog nogometnog prvenstva kao gost svladao Hacken sa 2-1 (0-1) te preuzeo vrh ljestvice, dok je suparnik Osijeka u istoj fazi natjecanja Kizilžar ispao iz daljnjeg natjecanja u Kazahstanskom kupu. U Goteborgu Hack…

Главная страница » Pobjeda Djurgardena, poraz Kizilžara

Suparnik Rijeke u 2. pretkolu Konferencijske lige Djurgarden u detbiju je 15. kola švedskog nogometnog prvenstva kao gost svladao Hacken sa 2-1 (0-1) te preuzeo vrh ljestvice, dok je suparnik Osijeka u istoj fazi natjecanja Kizilžar ispao iz daljnjeg natjecanja u Kazahstanskom kupu.

U Goteborgu Hacken je poveo preko Jeremejeffa (34-11m), no u nastavku je Djurgarden preokrenuo golovima Bande (49) i Anderssona (63).

Djurgarden je sada na vrhu ljestvice sa 33 boda, dva više od drugog Hackena i trećeg AIK-a.

Za nastavak natjecanja u Kupu Kizilžar je trebao svladati Akžajik na gostovanju u Oralu, no dogodilo se suprotno. Domaći je sastav bio bolji sa 1-0 (0-0), a strijelac je bio Tabatadze (51).

Rijeka je prije tri dana izgubila na svom terenu od Djurgardena sa 1-2, uzvrat je na programu u četvrtak od 19 sati u Stockholmu, dok je Osijek u prvoj utakmici slavio protiv Kizilžara u Kazahstanu sa 2-1, a uzvrat će igrati u Gradskom vrtu za četiri dana od 20.30 sati.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.