Pobjede Belgije i Nizozemske, veliko iznenađenje u Turskoj

U susretima petog kola skupine 4 elitnog razreda Lige nacija Belgija i Nizozemska su ostvarile pobjede pa će njihov međusobni susretu u nedjelju u Amsterdamu odlučiti o pobjedniku skupine. Belgija je u Bruxellesu pobijedila Wales sa 2-1, dok je Nizozemska u Varšavi porazila Poljsku sa 2-0. Belgija j…

Главная страница » Pobjede Belgije i Nizozemske, veliko iznenađenje u Turskoj

U susretima petog kola skupine 4 elitnog razreda Lige nacija Belgija i Nizozemska su ostvarile pobjede pa će njihov međusobni susretu u nedjelju u Amsterdamu odlučiti o pobjedniku skupine. 

Belgija je u Bruxellesu pobijedila Wales sa 2-1, dok je Nizozemska u Varšavi porazila Poljsku sa 2-0.

Belgija je povela sa 2-0 golovima Kevina de Bruynea (10) i Michyja Batshuayia (37), a u nastavku susreta gosti su smanjili preko Kieffera Moorea (50).

U drugom susretu Nizozemci su gostujućom pobjedom u Varšavi napravili korak bliže osvajanju skupine, Za “Oranje” su zabili Cody Gakpo (14) i Steven Bergwijn (60).

Uoči zadnjeg kola Nizozemska vodi s tri boda više od Belgije, a u prvom međusobnom susretu Nizozemci su u Bruxellesu pobijedili Belgiju sa čak 4-1.

U susretu 5. kola skupine 1 Lige C Turska je u Istanbulu odigrala 3-3 protiv Luksemburga osiguravši plasman u viši rang.

Turska je u prva četiri kola ostvarila četiri pobjede uz razliku pogodaka 14-0, no Luksemburg je tri puta vodio u Istanbulu. Gosti su imali 1-0, 2-1 i 3-2, no domaćin se svaki put vratio.

Za Tursku su zabili Cengiz Under (16-11m), Maxime Chanot (39-ag) i Ismail Yuksek (87), dok su goste strijelci bili Marvin Martins (9), Daniel Sinani (37) i Rodrigues (69).

Uoči zadnjeg kola Turska vodi sa 13 bodova, pet više od Luksemburga.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.