Podrška ‘barakudama‘ večeras će biti mnogo veća nego protiv Srbije: ekipe iz Splita, Zagreba i Osijeka već su na putu

Ima li karata Glavno je pitanje koje ovih dana stiže na adresu Hrvatskog vaterpolskog saveza. Telefoni ne prestaju zvoniti, svi bi htjeli na večerašnji polufinalni okršaj sa Španjolskom. Podrška „barakudama” bit će, kako doznajemo, mnogo veća nego protiv Srbije. Ekipe iz Splita, Zagreba i Osijeka v…

Главная страница » Podrška ‘barakudama‘ večeras će biti mnogo veća nego protiv Srbije: ekipe iz Splita, Zagreba i Osijeka već su na putu

Ima li karata? Glavno je pitanje koje ovih dana stiže na adresu Hrvatskog vaterpolskog saveza. Telefoni ne prestaju zvoniti, svi bi htjeli na večerašnji polufinalni okršaj sa Španjolskom. Podrška „barakudama” bit će, kako doznajemo, mnogo veća nego protiv Srbije. Ekipe iz Splita, Zagreba i Osijeka već su na putu. Čuveni bazen Alfred Hajoš bit će u kockicama. Naši će navijači svojim glasnicama pokušati pogurati naše prema osmoj medalji u nizu sa Svjetskih prvenstava. Pisali smo već o tome – serija je to kakvom se samo Hrvati mogu pohvaliti.

Povoljniji i normalniji je i termin utakmice. Predvečerje u 19.30 znatno je ugodnije od početka u 16 sati na kojega su ovaj put osuđeni Italija i Grčka. Onaj udarni i najbolji u 21 sat i dalje je rezerviran za Mađare koji igraju sa SAD-om.

Karte za polufinale bile su, međutim, odavno već rasprodane. A kupili su ih – Mađari. Domaćini su se nadali kako će njihova reprezentacija sigurno stići do polufinala. Osigurali su zato svoje ulaznice na vrijeme, ali uzalud. Talijani su ih porazili i poslali u borbu za pozicije od petog do osmog mjesta.

Većina Mađara odustala je od tih ulaznica. Tko je i namjeravao doći, radije će to učiniti kasnije kada igraju njihovi vaterpolisti. Tako da bi karata trebalo biti i na samom ulazu. Vjerujemo kako će nam Margitsziget i večeras biti „otok sreće”, kao i već toliko puta do sada. A posebno 2017. godine kada smo u istom bazenu došli do svjetskog zlata.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.