Pogba se vratio u Juventus: ‘Kad smo se opraštali uvijek je postojao tračak nade da ćemo se vidjeti ponovno‘

Nakon šest sezona u Manchester Unitedu francuski veznjak Paul Pogba (29) se je vratio u Juventus. Pogba dolazi u Juve kao slobodan igrač i sa torinskim klubom je potpisao četverogodišnji ugovor. Pogba je kao 16-godišnjak došao u nogometnu akademiju Manchester Uniteda, a nakon toga je dobio je prilik…

Главная страница » Pogba se vratio u Juventus: ‘Kad smo se opraštali uvijek je postojao tračak nade da ćemo se vidjeti ponovno‘

Nakon šest sezona u Manchester Unitedu francuski veznjak Paul Pogba (29) se je vratio u Juventus. Pogba dolazi u Juve kao slobodan igrač i sa torinskim klubom je potpisao četverogodišnji ugovor.

Pogba je kao 16-godišnjak došao u nogometnu akademiju Manchester Uniteda, a nakon toga je dobio je priliku u prvoj momčadi. No, u dvije sezone odigrao je samo sedam utakmica i preselio je u Juventus.

U torinskom klubu (2012–2016) odlično se uklopio u momčad te je postao standardni prvotimac. Osvojio je četiri naslova prvaka Italije i u 177 nastupa zabio je 34 pogotka.

Nakon odličnih partija u Italiji Manchester United je ponovno bio zainteresiran za Pogbu i uspio ga je 2016. dovesti u svoje redove za 105 milijuna eura, što je tada bio rekordan transfer.

Ne može se reći da je Pogba podbacio u Unitedu, ali pružio je manje od onoga što se očekivalo. U 226 utakmica zabio je 39 golova. 

“Kad smo se opraštali uvijek je postojao tračak nade da ćemo se vidjeti ponovno, prije ili kasnije. I evo ga, Pogba se je vratio u Torino i ne možemo biti sretniji. Otišao je kao dječak, a vraća se kao muškarac i šampion”, objavio je Juventus na svom internetskom portalu.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.