Poginuo bivši igrač Tottenhama: nakon sudara brodova nađen je bez svijesti, odveden je u bolnicu, ali nije preživio

Branič američkog nogometnog prvoligaša Charlote Anton Walkes (25) poginuo je u pomorskoj nesreći u Miamiju, objavio je njegov klub. Walkes je stradao u sudaru dva čamca u vodama ispred stadiona Miami Marine. Miami Herald je izvijestio da je pronađen bez svijesti i odmah je prevezen u bolnicu gdje mu…

Главная страница » Poginuo bivši igrač Tottenhama: nakon sudara brodova nađen je bez svijesti, odveden je u bolnicu, ali nije preživio

Branič američkog nogometnog prvoligaša Charlote Anton Walkes (25) poginuo je u pomorskoj nesreći u Miamiju, objavio je njegov klub.

Walkes je stradao u sudaru dva čamca u vodama ispred stadiona Miami Marine. Miami Herald je izvijestio da je pronađen bez svijesti i odmah je prevezen u bolnicu gdje mu je pružena pomoć, ali nije uspio preživjeti.

– Anton je ljude oko sebe učinio boljim u svim područjima života. Predstavljao je Charlotte prema najvišim standardima, kako na terenu tako i izvan njega – rekao je vlasnik kluba David Tepper.

– Mnogima će jako nedostajati, a naše misli i molitve su s Antonovom obitelji u ovom teškom trenutku – dodao je.

Walkes je karijeru započeo u Tottenhamu, a potom je igrao za Atlanta United i Portsmouth, a 2002. je potpisao za Charlotte.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.