Pogled na tablicu otkriva sav apsurd ABA lige: jedni odigrali sve utakmice, drugima ostale dvije, a Zvezdi čak – tri!?

U posljednjem kolu Borac Mozzart je izborio ostanak 87:85 pobjedom kod favorita Budućnosti VOLI u kojoj su domaći imali prilike za trijumf u dramatičnoj završnici. Tom pobjedom se momčad iz Čačka izjednačila po broju pobjeda sa MZT-om koji je nakon preokreta na svom parketu svladao Cibonu 87:74. Bor…

Главная страница » Pogled na tablicu otkriva sav apsurd ABA lige: jedni odigrali sve utakmice, drugima ostale dvije, a Zvezdi čak – tri!?

U posljednjem kolu Borac Mozzart je izborio ostanak 87:85 pobjedom kod favorita Budućnosti VOLI u kojoj su domaći imali prilike za trijumf u dramatičnoj završnici.

Tom pobjedom se momčad iz Čačka izjednačila po broju pobjeda sa MZT-om koji je nakon preokreta na svom parketu svladao Cibonu 87:74. 

Borac i MZT imaju po sedam pobjeda i 19 poraza, ali Čačani imaju bolji međusobni skor pa će dodatne kvalifikacije s poraženim iz finala ABA 2 lige Helios – Krka. MZT-u tako u konačnici nije pomogla pobjeda u Splitu u predzadnjem kolu.

Međutim, taj raspored, ali i samo letimični pogled na tablicu, ogoljeli su sav apsurd ABA lige. 

Kao da nije dovoljno što se utakmice zadnjeg kola ne igraju u isto vrijeme pa mašta luduje, nego su neke momčadi već odradile svih 26 susreta, dok su drugima zbog odgoda ostala još dva (Partizan Mozzart Betu, Igokei m:telu, Mornar-Barskom Zlatu), a Crvenoj zvezdi Meridianbet čak tri! Nema logike.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.