Pogledajte bizarnu scenu s košarkaške utakmice: dostavljač upao na teren i tražio tko je naručio hranu, nastao je kaos

Nevjerojatna situacija dogodila se na utakmici američke sveučilišne košarke između Loyola Chicago Ramblersa i Duquesne Dukesa. Naime, susret je u jednom trenutku prekinut zbog dostavljača hrane koji je tražio naručitelja i to – na parketu! Momčad Loyole bila je u napadu kad se dostavljač pojavio na…

Главная страница » Pogledajte bizarnu scenu s košarkaške utakmice: dostavljač upao na teren i tražio tko je naručio hranu, nastao je kaos

Nevjerojatna situacija dogodila se na utakmici američke sveučilišne košarke između Loyola Chicago Ramblersa i Duquesne Dukesa. Naime, susret je u jednom trenutku prekinut zbog dostavljača hrane koji je tražio naručitelja i to – na parketu!

Momčad Loyole bila je u napadu kad se dostavljač pojavio na parketu, tražeći naručitelja hrane koju je dostavljao iz McDonald‘sa. Sudac ga je pokušao izbaciti s terena, ali on se nije dao pa je utakmica nakratko morala biti prekinuta.

Snimku bizarne situacije pogledajte OVDJE.

Televizijski komentatori su u šali komentirali da je možda sudac naručio hranu, a kasnije se pronašao i kupac kojeg su u dvorani prikazali na velikom ekranu na semaforu.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.