Pogledajte kakav je show nastao nakon kvit pitanja o Luki Modriću! Carragher slavi, Henry i Richards negoduju ….

“Moji prvi štitnici imali su na sebi lik brazilskog Ronalda. Prvi sam koji je osvojio Zlatnu loptu za svoju državu i bio sam najbolji igrač bosanskohercegovačke Premier lige”, opis je koji je voditeljica u CBS-ovom kvizu pročitala ispred tri poznata umirovljena nogometna lica – Thierryja Henryja, Ja…

Главная страница » Pogledajte kakav je show nastao nakon kvit pitanja o Luki Modriću! Carragher slavi, Henry i Richards negoduju ….

“Moji prvi štitnici imali su na sebi lik brazilskog Ronalda. Prvi sam koji je osvojio Zlatnu loptu za svoju državu i bio sam najbolji igrač bosanskohercegovačke Premier lige”, opis je koji je voditeljica u CBS-ovom kvizu pročitala ispred tri poznata umirovljena nogometna lica – Thierryja Henryja, Jamieja Carraghera i Micaha Richardsa

Zadatak je, pogađate, bio ponuditi odgovor s imenom i prezimenom osobe koja je opisana u ranije navedenim rečenicama.

Prvi koji se javio i samim time dobio priliku odgovoriti na pitanje bio je Carragher koji je s istekom vremena ponudio točan odgovor – “Luka Modrić!”.

Jamie je krenuo s proslavom, Richards je negodovao smatrajući da je vrijeme isteklo, dok se Henry požalio da je ikoni Liverpoola dobacivanjem pomogao netko iz studija.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.