Pogledajte kako su se Pašalić i društvo oprostili se od slovenske legende koja je u posljednje vrijeme imala velikih problema sa zdravljem

Josip Iličić prije vremena je napustio Atalantu i postao slobodan igrač. Slovenac je za klub iz Bergama posljednji put zaigrao u Serie A u siječnju ove godine, a u Ligi prvaka u studenom 2021. Iličić se od početka pandemije koronavirusa borio s depresijom zbog mučnih scena kojima je svjedočio u tali…

Главная страница » Pogledajte kako su se Pašalić i društvo oprostili se od slovenske legende koja je u posljednje vrijeme imala velikih problema sa zdravljem

Josip Iličić prije vremena je napustio Atalantu i postao slobodan igrač. Slovenac je za klub iz Bergama posljednji put zaigrao u Serie A u siječnju ove godine, a u Ligi prvaka u studenom 2021.

Iličić se od početka pandemije koronavirusa borio s depresijom zbog mučnih scena kojima je svjedočio u talijanskom gradu koji je bio najteže pogođen pandemijom, a iako se u jednom trenutku činilo da je te probleme ostavio iza sebe, više nikada nije bio isti igrač, dok suigrači svjedoče da ni u svlačionici više nije isti.

Dan nakon što je klub potvrdio odlazak Josipa Iličića, suigrači i navijači uoči utakmice protiv Torina ovacijama su odali počast slovenskom reprezentativcu skandirajući “Grazie, Josip!”.

U Italiji se inače piše o tome da je Verona vrlo ozbiljno zainteresirana za iskusnog Slovenca.

“Nemoguće je sažeti sve što si nam dao”, napisali su u Atalanti na rastanku.

Na društvenim mrežama oglasio 34-godišnji slovenski nogometaš.

– Nije lako pronaći prave riječi za zahvaliti. Bile su to emotivne godine, ostat će najljepše uspomene. Pet godina sreće, radosti i čarolije, ali i boli i teških trenutaka. Hvala vam što me podržavate i stojite uz mene.”

Zahvalio je svima u klubu, od trenera do suigrača i naravno navijača.

“Zajedno smo ispisali povijest i ona nikada neće biti zaboravljena. Zauvijek ćeš biti u mom srcu. Forza Atalanta!”

Bilo je to razdoblje kada je Atlanta igrala u Europskoj ligi ili Ligi prvaka, na što je ovaj klub čekao više od 25 godina.

Od Iličića se zajedno sa suigračima oprostio i naš Mario Pašalić, dijelili su istu svlačionicu posljednje dvije godine…

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.