Pogledajte okršaj i brutalan nokaut NBA zvijezda: dvojac je prvo izmijenio nekoliko psovki, a onda su ‘proradile‘ šake

Kao što smo već pisali, na treningu NBA prvaka Golden State Warriorsa je došlo do žestokog okršaja dvije zvijezde. Četverostruki All-Star Draymond Green se posvađao sa suigračem Jordanom Poolem, a sukob koji je krenuo kao svađa je prerastao i u fizički obračun, prenose Sportske novosti. — — Dvoj…

Главная страница » Pogledajte okršaj i brutalan nokaut NBA zvijezda: dvojac je prvo izmijenio nekoliko psovki, a onda su ‘proradile‘ šake

Kao što smo već pisali, na treningu NBA prvaka Golden State Warriorsa je došlo do žestokog okršaja dvije zvijezde. Četverostruki All-Star Draymond Green se posvađao sa suigračem Jordanom Poolem, a sukob koji je krenuo kao svađa je prerastao i u fizički obračun, prenose Sportske novosti.

Dvojac je najprije izmijenio nekoliko psovki, a onda je došlo i do naguravanja i fizičkog obračuna. Green, koji je i inače poznat po svojim provokacijama suparnika, ali i suigrača, je u jednom trenutku šakom opalio Poolea koji je nakon toga napustio dvoranu.

Trening je odmah prekinut, a Poole navodno nije ozlijeđen. Ovo navodno nije bio prvi puta da su se suigrači sukobili, ali sada je sve preraslo u fizički sukob pa Greena čeka i žestoka klupska kazna.

U međuvremenu se pojavio i video ovog teškog incidenta, a kako je sve izgledalo pogledajte ispod teksta.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.