Pojavile se potresne informacije o zdravstvenom stanju Siniše Mihajlovića, njegova obitelj sasvim se povukla iz javnosti

Medijima su se proširile vijesti da je pogoršano zdravstveno stanje bivšeg srpskog nogometaša Siniše Mihajlovića, koji je do 6. rujna vodio talijanskog prvoligaša Bolognu. Mihajlović je sredinom 2019. godine doznao da boluje od leukemije, te se javnosti tada obratio na konferenciji za novinare. – Ka…

Главная страница » Pojavile se potresne informacije o zdravstvenom stanju Siniše Mihajlovića, njegova obitelj sasvim se povukla iz javnosti

Medijima su se proširile vijesti da je pogoršano zdravstveno stanje bivšeg srpskog nogometaša Siniše Mihajlovića, koji je do 6. rujna vodio talijanskog prvoligaša Bolognu.

Mihajlović je sredinom 2019. godine doznao da boluje od leukemije, te se javnosti tada obratio na konferenciji za novinare.

– Kada sam dobio vijest, to je bio pravi udarac. Sjedio sam i plakao danima, život prolazi pred očima. Ovo nisu suze straha. Poštujem bolest, ja ću se suočiti s tim, isprsit ću se gledajući je u oči, onako kako sam to uvijek činio – kazao je tada Mihajlović.

Uspio se oporaviti i vratiti na klupu, no čini se da mu se sad situacija opet pogoršala. Talijanski radijski novinar Ilario di Giova na Twitteru je potvrdio kako se Mihajlovićevo stanje pogoršalo, no dodao je kako je trenutačno u stabilnom stanju i okružen članovima obitelji, pišu Sportske novosti.

A njegova se obitelj u potpunosti povukla iz javnosti što dodatno stvara zabrinutost, navodi Kurir.

‘‘Naime, njegove kćerke Viktorija i Virdžinija koje su nedavno pokrenule i vlastiti modni brend, te ga reklamirale na društvenim mrežama, već danima nisu aktivne na Instagramu. Sinišina supruga Arijana također se ne oglašava, posljednji put je podijelila fotografiju 5. prosinca, a dotad je to svakodnevno činila‘‘, navodi srpski Kurir.

Mihajlović je igrao za Borovo, Vojvodinu, Crvenu zvezdu, Romu, Sampdoriju, Lazio i Inter, bio je izbornik Srbije, a kao trener je vodio Cataniju, Fiorentinu, Sampdoriju, Milan, Torino, Sporting iz Lisabona i Bolognu.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.