Pomoćni trener Vitorije nakon visoke pobjede nad Mađarima: ‘Još ništa nije gotovo, ne razmišljamo o Hajduku‘

Portugalska Vitoria sinoć je pobijedila mađarsku Puškaš Akademiju s visokih 3:0 u prvom susretu 2. pretkola Konferencijske lige te tako došla nadomak prolaska u 3. pretkolo u kojem će igrati protiv Hajduka. Golove za portugalsku momčad zabili su Lameiras, Silva i Anderson, a nakon utakmice u Portuga…

Главная страница » Pomoćni trener Vitorije nakon visoke pobjede nad Mađarima: ‘Još ništa nije gotovo, ne razmišljamo o Hajduku‘

Portugalska Vitoria sinoć je pobijedila mađarsku Puškaš Akademiju s visokih 3:0 u prvom susretu 2. pretkola Konferencijske lige te tako došla nadomak prolaska u 3. pretkolo u kojem će igrati protiv Hajduka.

Golove za portugalsku momčad zabili su Lameiras, Silva i Anderson, a nakon utakmice u Portugalu jedan od Vitorijinih pomoćnih trenera Moreno Teixeira je rekao:

“Odajte priznanje našim igračima. Nemojte samo reći da je naša uvjerljiva pobjeda ostvarena zbog toga što je protivnik bio loš. Ali još ništa nije gotovo, mi ne razmišljamo o Hajduku, već želimo poboljšati svoju kvalitetu igre. Ne možemo se isključiti sada, moramo odigrati još 90 minuta.”

Hajduk će u prvoj utakmici 3. pretkola, koja se igra 4. kolovoza, biti domaćin, dok će se uzvratni susret sedam dana kasnije odigrati na terenu boljega iz ogleda Vitorije i Puškaš Akademije.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.