Ponovno uhićen igrač Manchester Uniteda Mason Greenwood, policija ga pokupila u kući gdje živi

Nogometaš Manchester Uniteda, 21-godišnji Mason Greenwood, u subotu je ponovno uhićen, zbog sumnje da je prekršio uvjete pod kojima je uz jamčevinu pušten na slobodu, nakon što je u siječnju ove godine osumnjičen za napad, silovanje i prijetnju ubojstvom. Prema pisanju BBC-a Greenwood je uhićen u sv…

Главная страница » Ponovno uhićen igrač Manchester Uniteda Mason Greenwood, policija ga pokupila u kući gdje živi

Nogometaš Manchester Uniteda, 21-godišnji Mason Greenwood, u subotu je ponovno uhićen, zbog sumnje da je prekršio uvjete pod kojima je uz jamčevinu pušten na slobodu, nakon što je u siječnju ove godine osumnjičen za napad, silovanje i prijetnju ubojstvom. 

Prema pisanju BBC-a Greenwood je uhićen u svom domu u Bowdonu, gradiću koji se nalazi u predgrađu Manchestera.

Predstavnik manchesterske policijske uprave izjavio je u priopćenju da je “u subotu izvršeno uhićenje 21-godišnjeg mladića, zbog optužbe o kršenju uvjeta za jamčevinu” te dodao da je “istraga u tijeku”.

Nakon što su u siječnju na društvenim mrežama objavljene fotografije i video snimke zbog kojih je Greenwood uhićen, Manchester United je odmah suspendirao mladog nogometaša na neodređeni rok.

Greenwood je prošao Unitedovu akademiju, a u prvoj momčadi je debitirao 2018. Prošao je sve reprezentativne selekcije i ima jedan nastup za seniorsku izabranu vrstu Engleske.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.