Poraz u svečarskoj atmosferi na Baldekinu: Šibenka još bez pobjede u Ligi za prvaka

Svečarska atmosfera vladala je na Baldekinu, jer cijela subota bila je u znaku obilježavanja 40. obljetnice od legendarne utakmice između Šibenke i Bosne nakon koje je Šibenčanima za ‘zelenim stolom‘ oduzeta titula prvaka bivše države. U šibenskoj dvorani bili su igrači iz te generacije Željko Marel…

Главная страница » Poraz u svečarskoj atmosferi na Baldekinu: Šibenka još bez pobjede u Ligi za prvaka

Svečarska atmosfera vladala je na Baldekinu, jer cijela subota bila je u znaku obilježavanja 40. obljetnice od legendarne utakmice između Šibenke i Bosne nakon koje je Šibenčanima za ‘zelenim stolom‘ oduzeta titula prvaka bivše države.

U šibenskoj dvorani bili su igrači iz te generacije Željko Marelja, Branko Macura, Predrag Šarić, Bruno Petani, Milan Zečević i Fabijan Žurić. Utakmici je nazočila i Biserka Petrović, majka pokojnog Dražena.

Svi oni, kao i neki članovi uprave kluba iz tog razdoblja, pozdravljeni su burnim pljeskom popunjenih tribina Baldekina.

Međutim, niti slavljenički ugođaj nije pomogao Narančastima da uhvate prvu pobjedu u Ligi za prvaka. Jednako kao ni podatak da su konačno zaigrali na svom parketu nakon četiri uzastopna gostovanja.

Agresivno je momčad trenera Damira Milačića ušla u utakmicu i vodila dok je bilo benzina u motorima Jambrovića i Paića. No, brzo je splasnuo entuzijazam domaćina. Cedevita je uhvatila priključak već do sredine druge četvrtine.

U drugom poluvremenu, Zagrepčani su potpuno okrenuli vodu na svoj mlin. Nezaustavljivi su bili Topolović pod obručima te Šabić, koji je trpao s vanjskih pozicija.

Spustila se Šibenka na (62:65), no do prvog slavlja u završnici sezone nisu mogli.

Šibenka-Cedevita Junior 70:77 (21:12,13:20,22:28,14:17)

ŠIBENIK- Dvorana na Baldekinu. Gledatelja 900. Suci: Denis Hadžić, Roko Hordov i Ivan Šverko.

Šibenka: Skorić (12), Kakar (6), Bobek, Klarin (6), Pleadin, Howard (2), Brocić (7), Antić, Perković (9), Jambrović (17), Škugor, Paić (11).

Cedevita Junior: Kučić (2), Rašić (10), Marčinković (7), Ciani (4), Serdarušić (4), Vrgoč, Šabić (18), Simon (7), Zanki, Batinić (6), Topolović (19).

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.