Portugalskoj zvijezdi nadoknađeni troškovi suđenja nakon što je optužba za silovanje odbačena

Portugalskoj zvijezdi Cristianu Ronaldu nadoknađeni su legalni troškovi nakon što je slučaj u kojem je optužen za silovanje odbačen. Djevojka pod imenom Kathyrin Mayorga optužila je Ronalda da ju je silovao u hotelskoj sobi u Las Vegasu 2009., a slučaj je odbačen u lipnju prošle godine zbog neprimje…

Главная страница » Portugalskoj zvijezdi nadoknađeni troškovi suđenja nakon što je optužba za silovanje odbačena

Portugalskoj zvijezdi Cristianu Ronaldu nadoknađeni su legalni troškovi nakon što je slučaj u kojem je optužen za silovanje odbačen.

Djevojka pod imenom Kathyrin Mayorga optužila je Ronalda da ju je silovao u hotelskoj sobi u Las Vegasu 2009., a slučaj je odbačen u lipnju prošle godine zbog neprimjerenog ponašanja odvjetnice tužiteljice, Leslie Stovall. Naime, ona je pokušala doći do dokumenata koji su sadržavali prepiske komunikacije Ronalda, njegovih odvjetnika i istražitelja.

Mayorga je izjavila kako je prinuđena u potpisivanje ugovora o tajnosti te da joj je za to ponuđeno 375 tisuća dolara, dok Ronaldo odbacuje sve optužbe i tvrdi da je njihov odnos bio sporazuman.

Sutkinja Jennifer Dorsey je odredila da odvjetnica tužiteljice mora Ronaldu isplatiti 334,637 dolara, navodeći kako su u središtu Mayorginog slučaja bili zlouporabljeni dokumenti.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.