Posljednji krug regionalne lige igra se u Splitu i Dubrovniku, na Poljud stiže srpski tercet

Nema odmora ni za vaterpoliste. Sljedeća tri dana na rasporedu je Regionalna liga. Igrat će se dva turnira, u Splitu i Dubrovniku. Jadran će tako u dvoboj s Radničkim, Crvenom zvezdom i Partizanom. USplit još stižu Mornar BS i šibenski Solaris. Jadran je na četvrtoj poziciji, iza Novog Beograda i Ju…

Главная страница » Posljednji krug regionalne lige igra se u Splitu i Dubrovniku, na Poljud stiže srpski tercet

Nema odmora ni za vaterpoliste. Sljedeća tri dana na rasporedu je Regionalna liga. Igrat će se dva turnira, u Splitu i Dubrovniku. Jadran će tako u dvoboj s Radničkim, Crvenom zvezdom i Partizanom. USplit još stižu Mornar BS i šibenski Solaris. Jadran je na četvrtoj poziciji, iza Novog Beograda i Jug Adriatic osiguranja, dok ih samo bod dijeli od večerašnjeg protivnika.

– Nismo opterećeni rezultatom, ni pozicijom na tablici. Želim samo dobru igru. Zadnji put je u Ligi prvaka bilo 10:10. Volio bih da smo tu utakmicu pobijedili, ali što je, tu je. Putovanja su nas malo iscrpila, ali u punom smo treningu – kazao je trener Jadrana Jure Marelja.

Igra se dan za danom, a iza Radničkog slijede utakmice s Crvenom zvezdom i Partizanom.

– Vidjet ćemo kakav će biti rezultat. Ovisno o tome, odlučit ćemo hoćemo li odmarati neke igrače. Odmah u ponedjeljak putujemo za Kragujevac što je opet dalek put. Jadran je nakon pobjede nad Jugom, dvaput izgubio od Barcelonete u Ligi prvaka, dok su u međuvremenu u gostima pobijedili Mladost.

 – Bliži se kraj sezone. Tempiramo formu za one najvažnije utakmice koje su pred nama – poručio je Marelja.

U Gružu će se, pak, krojiti vrh poretka. Jugu dolaze Mladost, dva najbolja crnogorska kluba Jadran (HN) i Primorac, te europski doprvak Novi Beograd i Šabac. Prvo mjesto donosi prednost domaćeg bazena ili organiziranja završnog turnira najbolje četvorke koji je predviđen za 25. i 26. ožujka. Jug će večeras od 20.30 igrati protiv Šapca. Sutra ih očekuje derbi s Novim Beogradom, a u subotu susret za kraj protiv Mladosti.

Danas

Partizan – Solaris (17.15) Jadran – Radnički (19), Šabac – Jug Adriatic osiguranje (20.30)

Sutra

Crvena zvezda – Jadran (17.15) Jug Adriatic osiguranje – Novi Beograd (18.45) Radnički – Solaris (20.45)

Subota

Mladost – Jug Adriatic osiguranje (11.15) Solaris – Crvena zvezda (11.45) Jadran – Partizan (13.30)

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.