Potpisao za novi klub, odigrao 15 minuta, ugledao transparent na Kosovu, pa zatražio i dobio raskid ugovora

U klub je službeno stigao 1. srpnja, a napustio ga već 14 dana kasnije. Crnogorski napadač Igor Vukčević napustio je FC Llapi i to nakon što je za momčad s Kosova odigrao svega 15 minuta. Kako javljaju crnogorski mediji, Vukčević je suradnju raskinuo zbog transparenta koji se pojavio na tribinama u…

Главная страница » Potpisao za novi klub, odigrao 15 minuta, ugledao transparent na Kosovu, pa zatražio i dobio raskid ugovora

U klub je službeno stigao 1. srpnja, a napustio ga već 14 dana kasnije. Crnogorski napadač Igor Vukčević napustio je FC Llapi i to nakon što je za momčad s Kosova odigrao svega 15 minuta.

Kako javljaju crnogorski mediji, Vukčević je suradnju raskinuo zbog transparenta koji se pojavio na tribinama u Prištini za vrijeme uzvratnog susreta Budućnosti i Llapija u kvalifikacijama za Konferencijsku ligu, prenose Sportske novosti.

Na spornom transparentu, koji je potaknuo Vukčevića da napusti klub iz Podujeva stajala je karta podijeljene Crne Gore s porukom: “Vi ste sljedeći”.

Spomenimo i da je susret na kraju završio rezultatom 2:2, što je značilo da je prolaz u daljnju fazu natjecanja izborila crnogorska momčad koja je u prvoj utakmici slavila s 2:0.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.