Potresno svjedočanstvo Paula Pogbe: ‘Pojavila su se dva muškarca s kapuljačama u pancirkama i uperila pištolje u mene‘

Bio je to jedan od najgorih dana u životu Paula Pogbe. U subotu, 19. ožujka u večernjim satima, članovi kriminalne grupe u kojoj je bio i njegov brat Mathias, pokušali su ga pod prijetnjom smrću izreketariti za 13 milijuna eura. Pariška je policija prije nekoliko dana uhitila i pritvorila Mathiasa P…

Главная страница » Potresno svjedočanstvo Paula Pogbe: ‘Pojavila su se dva muškarca s kapuljačama u pancirkama i uperila pištolje u mene‘

Bio je to jedan od najgorih dana u životu Paula Pogbe. U subotu, 19. ožujka u večernjim satima, članovi kriminalne grupe u kojoj je bio i njegov brat Mathias, pokušali su ga pod prijetnjom smrću izreketariti za 13 milijuna eura. Pariška je policija prije nekoliko dana uhitila i pritvorila Mathiasa Pogbu, zajedno s još četvoricom članova bande, a sada u medije cure detalji svjedočenja zvijezde Juventusa, pišu Sportske novosti.

Prenio ih je Le Monde, koji piše da se pokušaj iznude dogodio tijekom okupljanja francuske reprezentacije u Clairefontaine-en-Yvelinesu. Pogba se tada našao s prijateljem iz djetinjstva u obližnjem gradiću, a kad se oko ponoći vraćao u hotel, presrela su ga trojica muškaraca, inače njegovi rođaci, i odveli u stan u mjestu Chanteloup-en-Brie.

– Tamo su me prvo natjerali da isključim mobitel, a onda mi ga oduzeli. Zatim su se pojavila dva muškarca s kapuljačama, u pancirkama i teško naoružani. Jedan od njih, Roushdane K., rekao mi je da mu moram platiti 13 milijuna eura, od toga odmah tri milijuna u gotovini, ako želim da mi sljedećih godina pružaju zaštitu – ispričao je Pogba istražiteljima Središnjeg ureda za borbu protiv organiziranog kriminala.

Dodao je da se u tim trenucima bojao za život.

– Obojica su uperila pištolje u mene. Suočen s prijetnjom, rekao sam im da ću platiti.

Ranije je objavljeno da su napadači bili naoružani i automatskim puškama. Odvjetnica Mathiasa Pogbe poručila je da je njezin klijent nedužan te da će se žaliti na odluku o pritvoru.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.