Preokret nakon prospavane noći: Josip Vrlić promijenio odluku i ipak odlučio ostati u reprezentaciji za EP u Splitu

Iako se nije našao na popisu od 22 igrača koji konkuriraju za nastup na Europskom vaterpolskom prvenstvu u Splitu (27. kolovoza – 10. rujna) kojega je u utorak objavio izbornik Ivica Tucak, iskusni centar 36-godišnji Josip Vrlić naknadno je uvršten na njega. Vrlić je nakon nedavnog svjetskog prvenst…

Главная страница » Preokret nakon prospavane noći: Josip Vrlić promijenio odluku i ipak odlučio ostati u reprezentaciji za EP u Splitu

Iako se nije našao na popisu od 22 igrača koji konkuriraju za nastup na Europskom vaterpolskom prvenstvu u Splitu (27. kolovoza – 10. rujna) kojega je u utorak objavio izbornik Ivica Tucak, iskusni centar 36-godišnji Josip Vrlić naknadno je uvršten na njega.

Vrlić je nakon nedavnog svjetskog prvenstva održanog u Mađarskoj razgovarao s izbornikom Tuckom, a nakon tog razgovora je izbornik zaključio kako Vrlić odlučio okončati reprezentativnu karijeru. No, niti 24 sata kasnije došlo je do promjene, naš prvi centar iskazao je spremnost i dalje biti u sastavu reprezentacije, ali uz zamolbu izborniku za malo dužim odmorom.

“Nakon objave šireg popisa igrača za pripreme, zvao me Josip Vrlić i rekao da želi i dalje ostati dio reprezentacije, da je došlo do nesporazuma. Izaći ću mu u susret, neće biti s nama na prvom, bazičnom dijelu priprema u Kranju koji počinje 17. srpnja. Vrlić će se momčadi priključiti u Šibeniku početkom kolovoza. Dovoljno je iskusan da nema problem s preskakanjem jednog dijela priprema, jer postoje igrači kao on kojima je potrebniji odmor od priprema”, izjavio je izbornik Tucak.

Tako će u Šibeniku na pripremama biti ukupno 23 igrača, a za Europsko prvenstvo će svaki izbornik imati pravo prijaviti 5 igrača, a od utakmice do utakmice će odrediti 13-icu za pojedini susret.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.