Probali smo Super7, novu hit igru o kojoj svi pričaju

NA SPORTS-BETTING tržište stigla je nova igra koja je već u prva dva tjedna podigla puno prašine.

Главная страница » Probali smo Super7, novu hit igru o kojoj svi pričaju

NA SPORTS-BETTING tržište stigla je nova igra koja je već u prva dva tjedna podigla puno prašine. Naime, riječ je o Super7 – novoj igri najvećeg domaćeg priređivača igara na sreću, SuperSporta.

“Pravila” ove igre su vrlo jednostavna, sve što igrači trebaju jest pogoditi potpuno točne ishode 7 odabranih sportskih događaja i ako pogode točne rezultate svih utakmica, osvajaju više od 100.000 kn!

O da, jesmo već spomenuli da je igranje potpuno besplatno?! Apsolutno svi se mogu uključiti u natjecanje u bilo kojem trenutku, a za sudjelovanje odnosno kreiranje računa potreban je samo e-mail i broj mobilnog telefona.

Novo kolo starta svaki ponedjeljak, što znači da je svaki tjedan nova prilika za igru i lov na jackpot. Također, ako jackpot ne ‘padne’ ovaj tjedan, u sljedećem kolu iznos se povećava za 5000 kn.

Dodatni benefit za igrače su i druge nagrade koje mogu osvojiti ako se nakon završetka kola nađu na popisu 200 igrača s najvećim brojem bodova. Te nagrade uključuju novčane bonuse za sportsko klađenje kojima igrači dobiju još jednu šansu da pretvore užitak u dobitak!

Super7 je definitivno jedna od zabavnijih igara na sreću koje smo zaigrali ove godine, a s nestrpljenjem ćemo čekati i svako novo kolo.

Igre na sreću mogu uzrokovati ovisnost. Igraj odgovorno.
Osobama mlađim od 18 godina nije dozvoljeno sudjelovanje u igrama na sreću.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.