Procurila eksplicitna snimka Juventusove legende: direktor torinskog kluba uhvaćen u klinču s tri polugole djevojke

U javnost je isplivala eskplicitna videosnimka u kojoj glavnu ulogu igra direktor Juventusa i legenda kluba, Pavel Nedved. On je, naime, snimljen kako provokativno pleše s tri polugole djevojke i hvata jednu od njih za grudi. Snimka se ubrzo proširila društvenim mrežama, a nogometni svijet sada čeka…

Главная страница » Procurila eksplicitna snimka Juventusove legende: direktor torinskog kluba uhvaćen u klinču s tri polugole djevojke

U javnost je isplivala eskplicitna videosnimka u kojoj glavnu ulogu igra direktor Juventusa i legenda kluba, Pavel Nedved.

On je, naime, snimljen kako provokativno pleše s tri polugole djevojke i hvata jednu od njih za grudi. Snimka se ubrzo proširila društvenim mrežama, a nogometni svijet sada čeka reakciju torinskog kluba.

Legendarni bivši igrač Lazija, Juventusa i češke reprezentacije, prije tri godine se razveo od supruge Ivane s kojom je bio u braku 23 godine. Par ima dvoje djece, a razlog njihovog rastanka bila je druga žena, 23 godišnja Lucie Anovcinovi.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.