Procurio mail iz Dinama: Izaći će van sva fiktivna plaćanja, podmićivanja i ucjene

PROCURIO je mail jednog od nadzornika Dinama.

Главная страница » Procurio mail iz Dinama: Izaći će van sva fiktivna plaćanja, podmićivanja i ucjene

U DINAMU se i dalje odvija borba za prevlast između dvije suprotstavljene struje, one iza koje stoji Zdravko Mamić i druga iza koje su Krešimir Antolić i Mirko Barišić. Nakon višestrukih pravnih vratolomija, Nadzorni odbor Dinama održao je sjednicu na kojoj je zaključeno kako je Izvršni odbor dužan sprovesti odluku Skupštine o razrješenju Antolića s dužnosti člana Uprave.

Pisali smo o pritiscima i prijetnjama kojima su pojedini članovi Skupštine i drugih tijela kluba izloženi, a NOVA TV je došla u posjed maila koji kola klupskim prostorijama. Njega je poslao Nikola Polak, član Nadzornog odbora, tajnici Uprave kluba u nastojanju da, kako navodi, “sačuva Dinamo”.

“U javnost mogu izaći svi nepotizmi, fiktivna radna mjesta, ucjene…”

U ključnom dijelu stoji: ”Ustrajete li kršenjem statuta na putu podjela i nelegalnosti, uzimate na sebe golemu krivnju za sav prljavi veš o kojem se šuška, a sada može izaći u javnost: sve nepotizme, fiktivna plaćanja i izmišljena radna mjesta, kupovanje utjecanja i podmićivanje klupskim novcem, prijetnje i ucjene te blaćenja na mrežama. Pokaže li se to istinitim, onda Dinamo više ne postoji.

Postoji samo interesna grupacija koja nije imala dovoljno pameti da zadrži ruke duboko u pekmezu, već se razotkrila zapackavši sve oko sebe, zaboravivši pritom da tegla ima dno, a onog koji ju je punio više nema.

”Gdje je tu Dinamo ako on postane bojište sukobljenih interesa, podijeljenih tijela, zavađenih pojedinaca, financijske i poslovne muteži, raspolućen i otvoren prisezanjima i grabeži? Što ostaje od svetinje ako Dinamo postane Hajduk?”.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.