Produžio ugovor: najbolji šesti igrač lige prošle sezone dobit će 30 milijuna dolara godišnje plus bonuse

Tyler Herro, košarkaš NBA momčadi Miami Heat, produžio je suradnju s klubom s Floride na još četiri godine. Najbolji šesti igrač prošle sezone NBA lige dobit će 30 milijuna dolara po sezoni plus bonuse, za ukupni ugovor vrijedan 130 milijuna dolara. “Tyler je dojmljiv svestrani igrač i uzbuđeni smo…

Главная страница » Produžio ugovor: najbolji šesti igrač lige prošle sezone dobit će 30 milijuna dolara godišnje plus bonuse

Tyler Herro, košarkaš NBA momčadi Miami Heat, produžio je suradnju s klubom s Floride na još četiri godine. 

Najbolji šesti igrač prošle sezone NBA lige dobit će 30 milijuna dolara po sezoni plus bonuse, za ukupni ugovor vrijedan 130 milijuna dolara.

“Tyler je dojmljiv svestrani igrač i uzbuđeni smo što možemo produžiti naše partnerstvo s njim. Njegov je napredak svake godine bio izvanredan”, rekao je predsjednik Heata Pat Riley.

Herro je prošle sezone ušao s klupe u 56 od 66 utakmica i osvojio nagradu za najbolju pričuvu NBA lige. Imao je prosjek od 20,7 koševa, pet skokova i četiri asistencije za 32,6 minuta na terenu.

Za ovog 22-godišnjaka ovo je četvrta sezona u NBA nakon što je 2019. bio 13. pick na draftu. Prosječno je u ukupno 175 odigranih utakmica zabijao 16.7 koševa, uz 4.7 skokova i 3.2 asistencije.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.