Propada transfer veznjaka Hajduka u njemačkog velikana

NJEMAČKI mediji objavili su nove informacije o potencijalnom transferu igrača Hajduka.

Главная страница » Propada transfer veznjaka Hajduka u njemačkog velikana

RAZLIČITE informacije o odlasku Emira Sahitija iz Hajduka objavljivane su u njemačkim i hrvatskim medijima proteklih dana. Spominjao se interes dvaju talijanskih klubova, no za 23-godišnjeg Kosovara najviše je zagrizao HSV, u kojem igra Mario Vušković, također bivši igrač splitskog kluba.

Iako se pisalo da je Sahiti već bio u Njemačkoj i da su pregovori pri kraju, njemački Hamburger Morgenpost danas je objavio suprotnu priču. Njemački medij tvrdi kako će neovisno o prodaji Josha Vagnomana, od čijeg je transfera trebao biti izdvojen novac za Sahitija, krilni igrač Hajduka biti preskup za HSV.

“Hajduk za Kosovara traži znatno više od tri milijuna eura”, tvrdi spomenuti medij, ističući da prema njihovim informacijama vodstvo HSV-a ne planira dati taj novac. “Teško je za očekivati da će Hajduk izaći u susret HSV-u jer za Sahitija postoji interes, posebice iz Italije”, dodaju.

Hajduk i HSV sutra igraju pripremnu utakmicu

Umjesto Sahitija, Hamburger Morgenpost spominje kako bi HSV mogao dovesti Jean-Luca Dompea, 26-godišnjaka iz belgijskog Waregema koji bi navodno koštao između 1.5 i dva milijuna eura. U konačnici, vjeruju da je HSV po pitanju napada dobro popunjen i bez novih igrača.

Sahiti je prošle sezone nastupio u 39 utakmica za Hajduk, dao je sedam golova i pet puta asistirao. Reprezentativac Kosova, koji ima 23 godine, prema Transfermarktu vrijedi milijun i pol eura. Inače, Hajduk i HSV će sutra u Austriji odigrati pripremnu utakmicu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.