Proslavljeni trener izgubio strpljenje s bivšim hajdukovcem: nije se uspio nametnuti i morat će potražiti novu sredinu

Prema pisanju talijanskih medija, sve je izgledniji odlazak bivšeg hajdukovca Tome Bašića iz Lazija. Hrvatski se nogometaš svojim igrama nije nametnuo proslavljenom treneru Mauriziju Sarriju te će najvjerojatnije morati potražiti novi klub, pišu Sportske novosti. A predsezona je počela gotovo idealn…

Главная страница » Proslavljeni trener izgubio strpljenje s bivšim hajdukovcem: nije se uspio nametnuti i morat će potražiti novu sredinu

Prema pisanju talijanskih medija, sve je izgledniji odlazak bivšeg hajdukovca Tome Bašića iz Lazija. Hrvatski se nogometaš svojim igrama nije nametnuo proslavljenom treneru Mauriziju Sarriju te će najvjerojatnije morati potražiti novi klub, pišu Sportske novosti.

A predsezona je počela gotovo idealno. Bašić je briljirao na pripremama, kako fizičkom spremom tako i golovima. No, u startu prvenstva negdje se ‘izgubio‘, komentira Calciomercato.

Sarri je izgubio strpljenje te mu je sve rjeđe pružao šansu. Sveukupno je u ovosezonskoj Serie A skupio svega 157 minuta, što je mizerna minutaža za veznjaka koji je svojevremeno konkurirao na listi za Dalićevu izabranu vrstu.

Sve su jače glasine kako su u Laziju zainteresirani za usluge srpskog centralnog veznjaka Ivana Ilića iz Verone, tako da su – čini se – Bašićevi dani u rimskome klubu odbrojani.

Navodno već ima i zainteresiranih klubova iz francuske, njemačke i druge engleske lige gdje bi Bašić mogao revitalizirati svoju karijeru.

Toma Bašić svoju nogometnu avanturu započeo je u zagrebačkoj Dubravi, da bi preko NK Zagreba stigao u Hajduk gdje je zapaženim nastupima od 2014. do 2018. zaslužio transfer u Bordeaux, a potom je za Lazio potpisao 2021.

Upisao je i dva nastupa za A reprezentaciju Vatrenih.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.