Prošli tjedan je okončao veliku nogometnu karijeru, a sada mu je za vratom Tužiteljstvo zbog ‘nestalih‘ milijuna eura

Nakon što je prošli tjedan okončao karijeru, Gerard Piqué ponovno je došao u fokus javnosti, još jednom, zbog stvari izvan travnjaka. Sada već bivši nogometaš, sa svojom tvrtkom Kosmos, bio je jedan od zaslužnih za prebacivanje utakmice španjolskog Superkupa na prostor Saudijske Arabije, prenose Spo…

Главная страница » Prošli tjedan je okončao veliku nogometnu karijeru, a sada mu je za vratom Tužiteljstvo zbog ‘nestalih‘ milijuna eura

Nakon što je prošli tjedan okončao karijeru, Gerard Piqué ponovno je došao u fokus javnosti, još jednom, zbog stvari izvan travnjaka. Sada već bivši nogometaš, sa svojom tvrtkom Kosmos, bio je jedan od zaslužnih za prebacivanje utakmice španjolskog Superkupa na prostor Saudijske Arabije, prenose Sportske novosti.

Piqué je u razdoblju od 2019. do 2021. na račun primio gotovo 12 milijuna eura, a sporan je iznos od 3,4 milijuna eura, za koji porezna uprava ne može utvrditi kamo je otišao. Sporno je bilo što je uopće dogovarao selidbu Superkupa na teritorij Saudijske arabije sa Španjolskim nogometnim savezom, s obzirom na to kako je to zabranjeno.

Antikorupcijsko tužiteljstvo i dalje će se baviti istragom provizija za organizaciju Superkupa prema nalogu samog suca, a čini se kako bi Piqué nogometni teren u doglednoj budućnosti mogao zamijeniti sa sudnicom.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.