Prvaci sezonu otvorili pobjedom protiv Lakersa, Boston bolji od Philadelphije

Golden State Warriors započeli su obranu naslova pobjedom nad Los Angeles Lakersima, a pobjedu su na otvaranju nove NBA sezone upisali i Boston Celtics nad Philadelphia 76ersima. Golden State je na otvaranju nove NBA sezone u utorak predvođen sa 33 poena Stephena Curryja slavio nad gostujućim Los An…

Главная страница » Prvaci sezonu otvorili pobjedom protiv Lakersa, Boston bolji od Philadelphije

Golden State Warriors započeli su obranu naslova pobjedom nad Los Angeles Lakersima, a pobjedu su na otvaranju nove NBA sezone upisali i Boston Celtics nad Philadelphia 76ersima.

Golden State je na otvaranju nove NBA sezone u utorak predvođen sa 33 poena Stephena Curryja slavio nad gostujućim Los Angeles Lakersima 123-109. Andrew Wiggins ubacio je 20 koševa, a Klay Thompson 18 dok su Warriorsi.

Kod gostiju najbolji je bio LeBron James sa 31 košem, Anthony Davis je dodao 27 koševa, a Russell Westbrook 19, ali to nije bilo dovoljno da se spriječi šesti uzastopni poraz na otvaranju.

Boston Celtics su pak sa 1264-117 također kod kuće pobijedili Philadelphiju, a do pobjede su ih vodili Jayson Tatum i Jaylen Brown koji su zabili svaki po 35 koševa.

Osim Tatuma i Browna u redovima Bostona su se istaknuli sa 16 poena Malcolm Brogdon, sa 15 od Granta Williamsa, a Marcus Smart je dodao 14 koševa i sedam asistencija.

James Harden je predvodio je Philadelphiju sa 35 ubačaja, dok je Joel Embiid dodao 26 koševa i 15 skokova.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.