Prvi put da su razdvojeni: dok Ronaldo još traži klub, njegov sin vratio se u Real Madrid

Cristiano Ronaldo traži novi klub nakon odlaska iz Manchester Uniteda, u kojem je u prošloj sezoni kao povratnik na mjesto sreće postigao 24 pogotka. Međutim, druga je sezona bila puno manje sretna, Portugalac je polučio tek tri pogotka u 16 nastupa te je praktički iznudio sporazumni raskid ugovora…

Главная страница » Prvi put da su razdvojeni: dok Ronaldo još traži klub, njegov sin vratio se u Real Madrid

Cristiano Ronaldo traži novi klub nakon odlaska iz Manchester Uniteda, u kojem je u prošloj sezoni kao povratnik na mjesto sreće postigao 24 pogotka.

Međutim, druga je sezona bila puno manje sretna, Portugalac je polučio tek tri pogotka u 16 nastupa te je praktički iznudio sporazumni raskid ugovora nakon eksplozivnog intervjua s Piersom Morganom – pišu Sportske novosti.

Vrlo je moguća opcija odlaska u Saudijsku Arabiju, tamošnji Al-Nassr Ronaldu nudi pravo malo bogatstvo. S obzirom na dosadašnji izostanak odgovarajućih ponuda iz Europe, ne bi bilo ništa čudno da i ova velika zvijezda ode po svoje petrodolare.

Za to vrijeme njegov sin ostat će na europskom tlu. Cristiano Ronaldo Jr. vratio se u akademiju Real Madrida tek par dana nakon što je njegov otac trenirao s prvom momčadi Los Blancosa po odlasku sa Svjetskog prvenstva u Kataru.

Mladi Ronaldo zabio je više od 50 pogodaka u 20 utakmica za mlade momčadi Reala prije nego što je zajedno sa slavnim ocem prešao na Old Trafford.

Povratak Ronalda Jr. u Realovu akademiju potvrdio je novinar Edu Cornago. Njegov je otac u Realu ostavio dubok trag, od 2009. do 2018. godine postigao je 450 pogodaka u 438 utakmica…

Inače, ovo će biti prvi puta da otac i sin Ronaldo neće biti u istom klubu, nakon što su zajedno bili članovi Reala, Juventusa i Manchester Uniteda.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.