Raspored Alkaru nije išao na ruku, pobjeda bi dobrodošla: ‘Zabok nas svojim porazima neće zavarati‘

U trećem kolu prvenstva Alkara čeka gostovanje u Zaboku (nedjelja, 18 sati), što će mu biti prvo od dva vezana gostovanja, jer i kolo iza mora put Dubrave. Utoliko je pobjeda protiv Gorice prošlog vikenda u Sinju bila još i značajnija. Raspored definitivno nije išao na ruku Sinjanima, međutim, koja…

Главная страница » Raspored Alkaru nije išao na ruku, pobjeda bi dobrodošla: ‘Zabok nas svojim porazima neće zavarati‘

U trećem kolu prvenstva Alkara čeka gostovanje u Zaboku (nedjelja, 18 sati), što će mu biti prvo od dva vezana gostovanja, jer i kolo iza mora put Dubrave. Utoliko je pobjeda protiv Gorice prošlog vikenda u Sinju bila još i značajnija. Raspored definitivno nije išao na ruku Sinjanima, međutim, koja pobjeda na strani sigurno bi potpuno okrenula “ploču”. U najavi susreta krilni centar Alkara Mladen Tomašević je kazao:

– Nakon važne domaće pobjede u prošlom kolu protiv Gorice idemo na ovo gostovanje s istim motivom i željom da nastavimo naš pobjednički niz. Ne smiju nas zavaravati njihovi rezultati u prva dva kola jer ipak je riječ o ozbiljnoj momčadi koja ove sezone igra i europsko natjecanje. Ući ćemo u ovu utakmicu sa željom i motivom kao i u svaku drugu te pozivam sve naše navijače da nas dođu podržati kao što to uvijek i čine te da budu naš šesti igrač na parketu.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.