Razgovor u kojem Ramos moli za Zlatnu loptu: “Pritisnite nekoliko gumba u UEFA-i”

PROCURIO je razgovor.

Главная страница » Razgovor u kojem Ramos moli za Zlatnu loptu: “Pritisnite nekoliko gumba u UEFA-i”

ŠPANJOLSKI mediji objavili su audiozapis razgovora između Sergija Ramosa i Luisa Rubialesa, predsjednika španjolskog nogometnog saveza. Njih dvojica su u sjajnim odnosima, a Ramos ga je molio da pokuša utjecati na to da mu se dodijeli Zlatna lopta. Poruke datiraju iz srpnja 2020. godine, dok je Ramos još bio nogometaš Real Madrida.

Sergio Ramos: “Rubi, dobra večer. Nadam se da ste ti i cijela obitelj dobro. Znaš da nikad nisam od tebe tražio ništa, ali želim to napraviti danas jer je posebna godina zbog rezultata koje sam imao. Želim da mi pomogneš na bilo koji način, da pritisneš nekoliko gumba u UEFA-i i svojim kontaktima prema Zlatnoj lopti. Bio bih ti zahvalan do kraja života, ne samo zbog sebe nego i zato što mislim da španjolski nogomet to zaslužuje. Pozdrav.”

Luis Rubiales: “Pozdrav, Sergio. Prije svega čestitam, mislim da je ovo jako dobra godina za tebe da dobiješ nagradu. Naravno, Zlatna lopta nije na meni, ali mogu ti pomoći na bilo koji način.”

Sergio Ramos: “Znam da nije do tebe, ali veze su također važne. Infantino dodjeljuje nagradu FIFA The Best, što je također supervažno i bilo bi super osvojiti. U svakom slučaju, računam na tvoju pomoć. Grlim te i kad budeš mogao, vidimo se za stolom.”

Zlatna lopta 2020. godine nije dodijeljena zbog pandemije koronavirusa, a FIFA-inu nagradu The Best osvojio je Poljak Robert Lewandowski ispred Cristiana Ronalda i Lionela Messija.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.