Realov rekorder imao je ogromnu ponudu Liverpoola, ali odabrao je Milan?

NAVODNO nije nimalo dvojio.

Главная страница » Realov rekorder imao je ogromnu ponudu Liverpoola, ali odabrao je Milan?

MARCO ASENSIO imao je na stolu ponude Liverpoola i Milana. Ponuda engleskog kluba bila je znatno unosnija, ali je španjolski krilni napadač usprkos tome odabrao onu koju mu je predstavio Milan te bi, godinu dana prije isteka ugovora, trebao napustiti Santiago Bernabeu, piše Sport.

Asensio ima ugovor s Realom i za sljedeću sezonu, a klauzula u njemu govori da može u drugi klub ako zainteresirana strana da bankovna jamstva u iznosu od 700 milijuna eura. To se neće dogoditi, a Asensio bi mogao ostvariti transfer za puno manje novca.

Transfer bi mogao biti realiziran za svega 30-ak milijuna eura. I kad napusti klub, Asensio će zauvijek ostati upisan u Realovoj povijesti. Naime, postao je rekorder kluba kada je zabio u debijima u svakom od pet natjecanja koja je Real igrao u njegovoj prvoj sezoni u klubu: prvenstvu, Kupu kralja, Ligi prvaka te dvama superkupovima.

Asensio je za Real odigrao 235 utakmica te je u njima postigao 49 golova uz 24 asistencije. Među ostalim uspjesima s klubom, slavio je tri naslova u Ligi prvaka i tri u španjolskom prvenstvu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.