Reprezentativni branič Borna Barišić asistirao u remiju Rangersa: sudac Collum drastično oštetio Hibernian ne dosudivši im dva kaznena udarca

U prvoj utakmici 4. kola škotskog nogometnog prvenstva Hibernian i Rangers su igrali 2-2 (0-1), a hrvatski igrači Antonio Mirko Čolak i Borna Barišić imali su uloge u oba gola gostiju. Čolak je u samoj završnici prvog poluvremena iznudio kazneni udarac nakon dulea s Bushirijem, a kapetan Rangersa Ra…

Главная страница » Reprezentativni branič Borna Barišić asistirao u remiju Rangersa: sudac Collum drastično oštetio Hibernian ne dosudivši im dva kaznena udarca

U prvoj utakmici 4. kola škotskog nogometnog prvenstva Hibernian i Rangers su igrali 2-2 (0-1), a hrvatski igrači Antonio Mirko Čolak i Borna Barišić imali su uloge u oba gola gostiju.

Čolak je u samoj završnici prvog poluvremena iznudio kazneni udarac nakon dulea s Bushirijem, a kapetan Rangersa Ravernier (45-11m) je bio precizan izvođač najstrože kazne za vodstvo 1-0, dok je Barišić u 58. minuti ubacio za Lawrencea koji je iz blizine glavom pogodio za vodstvo Rangersa od 2-1.

Ipak, domaći su uspjeli osvojiti bod, na 1-1 je u 61. minuti poravnao Boyle, dok je u trećoj minuti nadoknade precizan udarcem sa 18 metara bio Campbell za konačnih 2-2.

Barišić je igrao čitav susret za Rangers, dok je Čolak zamijenjen u 62. minuti. Marijan Čabraja ušao je u igru za Hibernian u 28. minuti.

Nažalost, vrlo bitnu ulogu u utakmici imao je sudac Collum, on je u prvom poluvremenu drastično oštetio domaćine ne dosudivši dva kaznena udarca za njih, prvoga nakon što je Tavernier u svom kaznenom prostoru povlačio Bushidija, a drugog nakon igranja rukom Kenta, da bi na kraju poluvremena olako pokazao na bijelu točku nakon pada Čolaka. U drugom poluvremenu, vjerojatno svjestan svojih pogrešaka, isključio je dvojicu igrača Rangersa, u 66. minuti Lundstrama nakon prekršaja na polovici domaćih, a u 75. minuti i Morelosa zbog udarca u glavu Čabraje.

Vodeći Rangers sada ima 10 bodova, jedan više od drugog Celtica koji će u nedjelju igrati protiv Heartsa, dok je Hibernian šesti s pet bodova.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.