Ronaldo dobio kaznu i od engleskog saveza

CRISTIANO RONALDO dobio je kaznu od FA-a.

Главная страница » Ronaldo dobio kaznu i od engleskog saveza

NAKON što je u utorak raskinuo ugovor s Manchester Unitedom, Cristiano Ronaldo je u srijedu doznao i kaznu koju mu je za izgred u travanjskom dvoboju protiv Evertona na Goodison Parku izrekao Engleski nogometni savez (FA). Bude li ikad ponovo zaigrao u engleskoj Premier ligi, 37-godišnji Portugalac će morati propustiti prve dvije utakmice, a na račun FA-a će morati uplatiti iznos od 50 tisuća funti (oko 58 tisuća eura).

Ronaldo je po završetku spomenute utakmice, odigrane 9. travnja, u kojoj je Everton pobijedio Manchester United, pri izlasku s terena izbio mobitel iz ruke mladog navijača suparničkog kluba. Liverpulska policija je pokrenula istragu o incidentu, a Portugalac se sljedeći dan ispričao 14-godišnjem mladiću okarakteriziravši svoje ponašanje neprimjerenim.

“Nije se lako suočiti s osjećajima u takvim teškim trenucima. Unatoč svemu, morao bih biti pun poštovanja i strpljiv te primjer mladima koji vole ovu igru”, napisao je tada Ronaldo. U procesu donošenja odluke neovisni regulatorni odbor je zaključio da je Ronaldovo ponašanje bilo neprikladno i nasilno te je u skladu s time i izrekao disciplinsku mjeru.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.