Ronaldo ponovno pokazao da ima veliko srce: Portugalac je ovim potezom zaslužio poštovanje cijelog svijeta

Cristiano Ronaldo (38) još je jednom pokazao veliko srce. Portugalac je poslao zalihe potrepština stanovnicima Turske i Sirije nakon razornog potresa koji se dogodio prije mjesec dana. Katastrofa je odnijela desetke tisuća života, a još stotine tisuća osoba su ozlijeđene. Spasilačke ekipe širom svij…

Главная страница » Ronaldo ponovno pokazao da ima veliko srce: Portugalac je ovim potezom zaslužio poštovanje cijelog svijeta

Cristiano Ronaldo (38) još je jednom pokazao veliko srce. Portugalac je poslao zalihe potrepština stanovnicima Turske i Sirije nakon razornog potresa koji se dogodio prije mjesec dana. Katastrofa je odnijela desetke tisuća života, a još stotine tisuća osoba su ozlijeđene.

Spasilačke ekipe širom svijeta danima su radile na pronalasku preživjeli, a nažalost žrtava je bilo mnogo, po informacijama više od 50.000. Mnoge obitelji su izgubile krov nad glavom i trenutno su smješteni u privremena skloništa i naporno se radi na tome kako bi im se omogućio stalni smještaj. Pomoć Turskoj i Siriji dolazi sa svih strana svijeta, a ni legendarni Cristiano Ronaldo nije ostao imun na ono što se dogodilo, tako je i on odlučio pomoći žrtvama potresa.

Sirijski novinar Hadi Alabdallah donosi informaciju da je Cristiano poslao avion pomoći za Tursku i Siriju..

“Cristiano Ronaldo je poslao pun avion zaliha kako bi pomogao žrtvama razornog potresa koji je pogodio Tursku i Siriju. Platio je šatore, pakete s hranom, jastuke, deke, krevete, hranu za bebe i medicinski materijal”, piše Alabdallah.

Ronaldo je također u Saudijskoj Arabiji u petak ugostio dječaka koji je preživio potres i koji je imao želju upoznati se s njim, a susret je bio veoma emotivan.

Ronaldo je oduvijek govorio kako želi pomagati ugroženima jer zna da će mu Bog dvostruko vratiti.

“Od djetinjstva znam da ako pomognem drugima, Bog će mi dvostruko vratiti. Ne postoji bolji osjećaj od pomaganja drugima i to ću i dalje činiti”, rekao je jednom prilikom Ronaldo.

Cristiano Ronaldo je i ranije slao poruke podrške djeci Sirije.

“Znamo da jako patite, ja sam slavni igrač, ali vi ste pravi heroji. Ne gubite nadu, svijet je uz vas. Stalo nam je do vas, ja sam tu za vas”, dodao je u video poruci namijenjenoj nesretnoj djeci.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.