Ronaldo u Barceloni?

CRISTIANO RONALDO želi napustiti Manchester United.

Главная страница » Ronaldo u Barceloni?

CRISTIANO RONALDO želi napustiti Manchester United, objavili su svjetski mediji i novinari koji prate promjene igrača u ovom prijelaznom roku. Razlog je navodna neambicioznost kluba s Old Trafforda pa Ronaldo razmatra opcije koje su pred njim. Nije se pojavio na treningu mančesterskog kluba, rekavši kako su razlozi “obiteljski”. No mnogi u to ne vjeruju.

Povezivalo ga se s Romom, Napolijem, Sportingom, Real Madridom, Bayernom, Chelseajem… Londonski klub pritom se isticao kao najvjerojatnija opcija. No španjolski As piše kako se Ronaldov agent Jorge Mendes sastao s predsjednikom Barcelone Joanom Laportom. “Razgovaraju o igračima kao što su Ruben Neves, Rafael Leao i Bernardo Silva, ali i o Ronaldu”, navodi As.

Mendes i Laporta navodno razmatraju mogućnosti dolaska Portugalca u katalonski klub, koji mu je za vrijeme igranja za Real bio veliki rival. “Laporta je već prošlo ljeto provjeravao je li Ronaldo dostupan, ali ga je teška financijska situacija u klubu onemogućila da ozbiljno pristupi poslu”, tvrdi As.

Lewandowski ostaje prioritet

As dodaje kako Barcelona želi dovesti trojicu ranije spomenutih igrača, o kojima su Mendes i Laporta također razgovarali. Prioritet je i dalje dovođenje Roberta Lewandowskog, što je transferna saga koja traje mjesecima. “Nitko ne može poreći da je Cristianovo ime bilo tema razgovora na večeri Mendesa i Laporte”, zaključuje As.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.