Rumunji koji su deklasirali Barcelonu stoje na putu do Lige prvaka splitskome Jadranu

Splitski Jadran doznao je protivnika u play-offu za plasman u Ligu prvaka, riječ je u rumunjskoj Oradei. Na prvu, nije to loš ždrijeb za momčad sa Zvončaca, makar valja biti oprezan. Pogotovo kada se pogleda utakmica zadnjeg kola u njihovoj kvalifikacijskoj skupini proteklog vikenda, kada pobijedili…

Главная страница » Rumunji koji su deklasirali Barcelonu stoje na putu do Lige prvaka splitskome Jadranu

Splitski Jadran doznao je protivnika u play-offu za plasman u Ligu prvaka, riječ je u rumunjskoj Oradei.

Na prvu, nije to loš ždrijeb za momčad sa Zvončaca, makar valja biti oprezan. Pogotovo kada se pogleda utakmica zadnjeg kola u njihovoj kvalifikacijskoj skupini proteklog vikenda, kada pobijedili Barcelonu s čak 12:6.

– Ma dobro, Barcelona je tijekom ljeta ostala bez dva centra i sada su oni zapravo treća momčad u Španjolskoj – kazao nam je sportski direktor Jadrana Dean Savičević.

Prva će se utakmica igrati u Splitu 29. listopada, a uzvrat u Rumunjskoj 5. studenog.

– Mislim da imamo jako dobre izglede da prođemo u grupnu fazu. Prvu utakmicu igramo kući i moramo se tu postaviti čvrsto i stvoriti komfornu zalihu za uzvrat u Rumunjskoj. Nikad ne znaš što te čeka na gostovanjima, moramo iskoristiti tu splitsku utakmicu na pravi način. Oni su dobra momčad s nekolicinom rumunjskih reprezentativaca. Nešto su bolji od Steaue koju smo mi sada pobijedili sa 17:7 u Splitu – ocijenio je Savičević. 

mađarski Vasas i talijanska Savona trebale bi biti jače momčadi od Oradee, a Jadran je i njih savladao. Jasno je da su igrači Mile Smodlake favoriti u ovom dvomeču, ali opreza nikad nije viška. 

Preostala tri okršaja za plasman u Ligu prvaka su OSC Budapest – Panionios, Noisy-Le-Sec – Vouliagmeni te Vasas – Brescia. • p. smolčić

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.