Ružne scene u Bruxellesu: marokanski navijači nakon pobjede divljali diljem grada, intervenirala je i policija

U glavnom belgijskom gradu Bruxellesu došlo je do sukoba navijača marokanske nogometne reprezentacije i tamošnje policije, a nakon ogleda Maroka i Belgije na svjetskom prvenstvu. U utakmici drugog kola skupine F SP-a Maroko je pobijedio Belgiju 2-0, a stotinjak navijača u marokanskim dresovima i s d…

Главная страница » Ružne scene u Bruxellesu: marokanski navijači nakon pobjede divljali diljem grada, intervenirala je i policija

U glavnom belgijskom gradu Bruxellesu došlo je do sukoba navijača marokanske nogometne reprezentacije i tamošnje policije, a nakon ogleda Maroka i Belgije na svjetskom prvenstvu.

U utakmici drugog kola skupine F SP-a Maroko je pobijedio Belgiju 2-0, a stotinjak navijača u marokanskim dresovima i s drugim obilježjima te afričke države, radili su nerede diljem grada nakon pobjede njihove reprezentacije.

Nakon nekog vremena intervenirala je i tamošnja policija te je došlo do fizičkog sukoba te dvije strane. Zasad nije poznato je li bilo ozlijeđenih ili uhićenih nakon ovih izgreda u Bruxellesu.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.