Salzburgov Srbin pjevao omiljenu pjesmu BBB-a

STRAHINJA PAVLOVIĆ, mladi (21) branič Salzburga, u rodnoj Srbiji je zbog robusne građe i visine poznat pod nadimkom Soliter.

Главная страница » Salzburgov Srbin pjevao omiljenu pjesmu BBB-a

STRAHINJA PAVLOVIĆ, mladi (21) branič Salzburga, u rodnoj Srbiji je zbog robusne građe i visine poznat pod nadimkom Soliter (Neboder), a nakon što je reprezentativac susjedne države na Maksimiru odigrao cijeli meč četvrtog kola Lige prvaka protiv Dinama (1:1) privukao je pažnju onim što je izveo prolazeći pored novinara.

Dok mu je suigrač i BiH reprezentativac Amar Dedić odgovarao na pitanja hrvatskih novinara, Pavlović je prolazeći pored njih glasno zapjevao “Kako je dobro, vidjeti te opet. Staviti ruke na tvoja ramena…” S obzirom na to da su ti stihovi evergreena Novih Fosila omiljeni navijačima Dinama i BBB-i ih često pjevaju, to je izazvalo oduševljenje okupljenih hrvatskih novinara, koji su pohvalili Pavlovića zbog pjevanja “Dinamovih pjesama”.

Međutim, Pavlović koji je potekao u Partizanu, odgovorio im je “A ne, nije to Dinamova pjesma” jer nju rado pjevaju i navijači srpskih klubova. Delije su je primjerice pjevale prije sedam godina u Zagrebu na utakmici Cedevite i Crvene Zvezde. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.