Saudijci ne odustaju od Modrića: nude dvostruko od onoga što mu može ponuditi Real, evo o kojem iznosu se radi

Luka Modrić ne krije da mu je želja ostanak u Real Madridu i, kako smo najavili još početkom travnja, njegova bi želja trebala biti ispunjena. Čeka se još samo službena objava Kraljevskoga kluba, ista ona koja bi trebala prekinuti sva nagađanja oko klupske budućnosti kapetana Vatrenih – pišu Sportsk…

Главная страница » Saudijci ne odustaju od Modrića: nude dvostruko od onoga što mu može ponuditi Real, evo o kojem iznosu se radi

Luka Modrić ne krije da mu je želja ostanak u Real Madridu i, kako smo najavili još početkom travnja, njegova bi želja trebala biti ispunjena. Čeka se još samo službena objava Kraljevskoga kluba, ista ona koja bi trebala prekinuti sva nagađanja oko klupske budućnosti kapetana Vatrenih – pišu Sportske novosti.

No, unatoč činjenici što se dosad zahvaljivao svim interesima i bogatim ponudama, na Lukinu adresu i dan danas, kako tvrde Španjolci, stižu pisma s itekako atraktivnim brojkama.

Španjolski AS tako je u petak kao glavnu vijest na naslovnici svog portala postavio fotografiju legendarnog Hrvata uz naslov “Modriću stigla ponuda iz Arabije”.

As navodi kako su u Madridu svjesni novog pokušaja iz Saudijske Arabije i otkrivaju da potencijalni kupac hrvatskom nogometašu nudi dvostruko od onoga što mu može ponuditi Real, a navodno se radi o 50 milijuna eura za dvije sezone. Isti izvor kaže da se radi o 50 milijuna eura bez poreza.

Ponavljamo, Lukina želja je jasna i on je nikad nije skrivao, ali bogati Saudijci su uporni i očito nemaju namjeru samo tako odustati…

“Nitko u Madridu ne osporava Modrićevu karijeru. Naprotiv, smatra ga se jednim od najboljih pojačanja u posljednjem desetljeću. Njegove sjajne izvedbe posebno se cijene u velikim utakmicama, u kojima on najjače zablista. Ali, postoje dva problema: Real neće nikada doći do cifre koje nude Arapi. Pored toga, u ljeto 2024. se igra Europsko prvenstvo, a Luka ne izgleda kao netko tko će slijediti primjer Tonija Kroosa koji više neće igrati za svoju reprezentaciju”, zaključuju Španjolci.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.