Shearer: Hrvatska je pobijedila zbog nevjerojatne greške izbornika Brazila

ALAN SHEARER, legendarni golgeter Engleske koji je sjajno izvodio penale, kao stručni komentator BBC-ja nije se mogao načuditi odluci brazilskog izbornika Titea.

Главная страница » Shearer: Hrvatska je pobijedila zbog nevjerojatne greške izbornika Brazila

ALAN SHEARER, legendarni golgeter Engleske koji je sjajno izvodio penale, kao stručni komentator BBC-ja nije se mogao načuditi odluci brazilskog izbornika Titea da Neymara, najboljeg izvođača penala, ostavi za posljednju, petu seriju u četvrtfinalu protiv Hrvatske.

Do nje, naime, nije ni došlo jer je prethodno Livaković obranio penal Rodrygu, koji je prvi pucao za Brazil, a četvrti brazilski izvođač Marquinhos je pogodio stativu. Usporedno s tim sva četiri hrvatska izvođača bili su precizni i Hrvatska je pobijedila prije pete serije, za koju je Tite čuvao najjače i potraćeno oružje.

“Ključ prilikom raspucavanja penala, koji je odlučio obje četvrtfinalne utakmice, bio je ono što Brazil protiv Hrvatske nije, a Argentina protiv Nizozemske jest napravila. To je da najbolji izvođač penala mora pucati prvi. Tako se onima iza njega daje samopouzdanje i udara ritam. Vidjeli ste kako su Brazilci izgledali nakon što je prvi pucao i promašio Rodrygo, a kako Argentinci, koje je smirio i vjeru im dao sigurni Messi kao prvi izvođač penala.”

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.