Šibenka večeras na Baldekinu dočekuje Dinamo: ‘Želimo pobjedu, ne sjećam se kad su me ovoliko tražili karte za utakmicu!‘

Košarkaši Šibenke odmarali su prošli vikend zbog europskih obveza Cedevite Junior, stoga će prvu ovosezonsku službenu utakmicu odigrati danasu 18 sati u okviru drugog kola HT Premijer lige kada im na Baldekin stiže novi prvoligaš Dinamo. Susret protiv ekipe koju predvode iskusni Markota i Novačić, b…

Главная страница » Šibenka večeras na Baldekinu dočekuje Dinamo: ‘Želimo pobjedu, ne sjećam se kad su me ovoliko tražili karte za utakmicu!‘

Košarkaši Šibenke odmarali su prošli vikend zbog europskih obveza Cedevite Junior, stoga će prvu ovosezonsku službenu utakmicu odigrati danasu 18 sati u okviru drugog kola HT Premijer lige kada im na Baldekin stiže novi prvoligaš Dinamo. Susret protiv ekipe koju predvode iskusni Markota i Novačić, bit će pravi test mogućnosti mlade momčadi Šibenke:

– Utakmica s Dinamom nam je bitna, međutim prvenstvo ovo je maraton i svakako bilo bi lijepo da taj maraton počnemo s pozitivnim trezultatom- kazao je Damir Milačić, trener Šibenke.

Protiv Dinama će prvi put u ulozi kapetana Šibenke biti centar Pavao Paić:

– Ne smiju nas zavarati dvije pripremne utakmice u kojima smo pobijedili Dinamo. Sigurno da ih nećemo podcijeniti, jer nemamo pravo na to. Mi smo dosta mlada ekipa, a oni su dosta iskusna ekipa. Oni su pokriveni na svim pozicijama s dva kvalitetna igrača i imaju dosta rotacije. Bit će teška utakmica, ali ako se mi budemo držali svih dogovora očekujem našu pobjedu poručio je novi kapetan Narančastih.

Kažimo kako Šibenka još uvijek nije našla zamjenu na delikatnoj poziciji playmakera za Amerikanca Echolsa koji će zbog ozljede propustiti cijelu sezonu.

Inače, za utakmicu s Dinamom traži se ulaznica više:

– Ne sjećam se kada sam poznanicima podijelio ovoliko karata za utakmicu. Jedva čekamo početi utakmicu pred našim navijačima. Također, želim da ih mi sami ‘isprovociramo‘ s našim utakmicama da se vrate u dvoranu – rekao je Paić.

Za kraj, spomenimo kako je Šibenka u sklopu dvorane na Baldekinu otvorila svoj Fan shop.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.