Sinjani su domaćini Memorijala Mladen Pavić Kembo, turnira u čast najboljeg sinjskog igrača svih vremena

U četvrtak i petak će u Gradskoj sportskoj dvorani Ivica Glavan Ićo biti upriličen 1. Memorijal Mladen Pavić Kembo, košarkaški turnir u čast najboljeg sinjskog igrača svih vremena. Košarkaški klub Alkar na ovaj način želi očuvati sjećanje na prerano preminulu legendu sinjske i hrvatske košarke, najb…

Главная страница » Sinjani su domaćini Memorijala Mladen Pavić Kembo, turnira u čast najboljeg sinjskog igrača svih vremena

U četvrtak i petak će u Gradskoj sportskoj dvorani Ivica Glavan Ićo biti upriličen 1. Memorijal Mladen Pavić Kembo, košarkaški turnir u čast najboljeg sinjskog igrača svih vremena.

Košarkaški klub Alkar na ovaj način želi očuvati sjećanje na prerano preminulu legendu sinjske i hrvatske košarke, najboljeg igrača i strijelca kluba u povijesti. Mladen Pavić je u klubu obnašao sve dužnosti, sinjsku košarku zadužio je “do neba i natrag”, a činjenica da je prvi igrač ikada čiji će dres biti umirovljen, dovoljno govori o svemu što je značio i dan danas znači sportskom Sinju.

Prigodom svečanog otvaranja turnira njegov umirovljeni dres zauvijek će se vinuti pod svod dvorane.

Turnir će biti održan po kup sustavu, a natjecat će se domaćin Alkar, BIH prvoligaš Promo Donji Vakuf, Omiš i Ribola Kaštela. U četvrtak će prvi na parket KK Promo i KK Ribola Kaštela (17 sati), dok će svečano otvaranje turnira biti upriličeno od 19,15 sati. Od 20 sati svoj polufinalni meč odigrat će KK Alkar i KK Omiš. Finalni dan na rasporedu je dan poslije, odnosno u petak, kada će biti odigrane utakmice za treće i prvo mjesto.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.